keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Brandenburg on hannover on FWB

Perkele. Perustan kohta Ionicin yhteyteen puoliveriosaston, jonka ilmoitetaan sijaitsevan Brandenburgissa ja alan kasvattaa FWB:iden/hannoverien/trakehnerien pohjalta brandenburgeja. Ovatpas eksoottisia ja IHAN ERI JUTTU kuin tavallinen mössömassa-hannover/-FWB/-trakehner!

VBY:n rotusivu pani nimittäin sapen kiehumaan taas ihan urakalla. Miten monta kertaa täytyy ihmisille selittää että brandenburg on hannover on FWB on oldenburg on westfalen on ihan mikä tahansa pv (paitsi trakehner)? Ei kun brandenburg on jotain ihan erilaista ja eksoottista ja hienoa, me ollaan tosi erilaisia kun meillä on brandenburgeja eikä mitään tylsiä puoliverisiä...

AAARGHH!

5 kommenttia:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Onhan se niin vaikea käsittää, että jos vie vaikka kaksi FWB:tä Ruotsiin ja teettää niille varsan, on jälkikasvu SWB vaikka voissa pyörittäisi. Nämä kun eivät ole oikeastaan rotuja vaan lämminverityyppisiä ratsuhevosia..

Anonyymi kirjoitti...

Anna lasten leikkiä - virtuaalimaailma on virtuaalimaailma. :)

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Minority, jos MINÄ alan leikkimään virtuaalimaailmassa, siitä on muilla nauru kyllä kaukana. Voisin hyvin risteyttää marwarinhevosen kalliovuortenponilla ja väittää sitä brandenburgiksi. Ihan hyvin voisin. Tämähän on virtuaalimaailmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sirpa, siitä vaan! :D Kaikkihan on mahollista, kun ei lähe esittelemään sitä valtavirralle, joka vetää heti herneen nenäänsä sellasesta.

Anonyymi kirjoitti...

jes. mä sitten rupeen kasvattaa trakehnereita trakehnerissa suomenhevoset vanhempina. <;;