maanantaina, elokuuta 18, 2008

Miksei meillä ole ARJ-kisoja?

Törmäsin tänään ht.netissä viestiketjuun, jossa ARJ:n kalenteriin kaipailtiin lisää kisoja. Kirjoitin itsekin siihen ketjuun, kysyin millainen on nykyinen systeemi tulosten lähettämiseksi. Kuten kirjoitin, en halua järjestää kilpailuja ja sitten tuloksia lähettäessäni huomata, että systeemi on hankala, ärsyttävä ja kettumainen. Tähän törmäsimme Ginin kanssa viimeisimpiä ARJ-kisoja järjestäessämme 5.7.2006. Tulosten lähettäminen tuntui tuolloin työläältä ja kun luokkia oli paljon, piti tulosten kanssa nysvätä pitkän aikaa ja se ei ole kiva juttu. Me olemme virtuaalimaailma vanhuksia, kieltäydymme kerta kaikkiaan tekemästä hankalia asioita ja haluamme asioiden olevan mukavia ja helppoja!
En löytänyt VRL:n sivuilta mistään linkkiä tulosten lähettämiseen, joten en siis tiedä millaisen lomakkeen joutuisimme täyttämään. Puhumattakaan sitten kaikista rajoituksista ja sääntökiemuroista, mitä pitää ottaa huomioon... Pitäisi perehtyä ensin kaikkiin sääntöihin. Emme siis suoraan sanoen uskalla järjestää ARJ-kisoja vaikka niitä olisi kiva pitää kyllä.

Jossain vaiheessa olen kyllä onnistunut keräämään 239 pistettä ARJ:n rankingissa, joka takaa tällä hetkellä sijan kahdenkymmenen parhaan joukossa. Wohou.

Ei kommentteja: