torstaina, tammikuuta 01, 2009

Blogin kiinnostavimmat aiheet

Viimeisin loppunut kysely koski sitä, mikä blogimme aihealueista kiinnostaa eniten. Vastauksia annettiin 57 kappaletta ja jakauma näytti tältä:
Kaikenlainen nurina ja valitus 26 ääntä
Ajankohtaiset aiheet 13 ääntä
Värit ja genetiikka 6 ääntä
Harvinaiset rodut 6 ääntä
Laukkatulokset ja muu laukka-asia 4 ääntä
Yleiset tallien kuulumiset 1 ääni
Virtuaaliblogit 1 ääni
Muu kilpailuasia 0 ääntä

Täytyy tunnustaa, että onnistuitte kyllä yllättämään meidät sillä, että tuo nurina oli noin selvä ykkönen. Ja me kun luulimme, että lukijoita enimmäkseen ärsyttää meidän valitukset eri aiheista. Emme kuitenkaan lupaa jatkossa valittaa vain pelkän valittamisen ilosta vaan kyllä meillä aina joku pointti valitusvirsissämme on. Gin on meistä parempi kitisijä.
Ajankohtaisten aiheiden kakkostila oli myös ihmetys ja jotenkin myös pelottavaa, koska emmehän me juuri kirjoita ajankohtaisista aiheista, koska olemme suurimman osan ajasta pihalla kuin lumiukot siitä, mitä tapahtuu meidän tallien ja ehkä Laukkajaoksen ulkopuolella.
Värijuttujen ja harvinaisten rotujen olisi luullut kiinnostavan vähän useampaakin, koska Ionic (ja osin myös GA) ovat profiloituneet nimenomaan noihin harvinaisempiin rotuihin ja väriasiaakin on paljon.
Laukkajuttujen epäkiinnostavuus mietityttää, kun niitä laukkajuttuja on tullut kirjoiteltua niin paljon. Emme kuitenkaan aio niistä luopua, valitan.

Uusi kysely taas kysyy, että mikä samoista aihepiireistä kiinnostaa teitä VÄHITEN.

Ei kommentteja: