tiistaina, toukokuuta 05, 2009

VNT-näyttelyt ja kisablogikokeilu

Virginia sai päähänsä järjestää itse VNT:n näyttelyt ja tulos on tässä. Kyse on ihan pienistä näyttelyistä, kaksi luokkaa vain, arabeille avoimet. Kun tämä saadaan pidettyä, on puoliverinäyttelyn vuoro, sitten ehkä ahaltek, RBSH, muut venäläiset rodut, saddlebred, morgan, walker, welsh ja ylipäänsä nyt kaikkea, mitä Gin tuomaroi. Helppoa kun itse tuomaroi.

Kokeilussa on myös uusi systeemi: kisablogi. Meillä molemmilla on ongelmana se, ettemme pääse työpaikalta ainakaan kovin helposti käsiksi hevosmaailma.netin palvelimeen, joten kaikki päivitykset täytyy tehdä aina kotikoneelta. No okei, töissä tietysti tehdään töitä, mutta joskus kun on löysempää, voisi ihan hyvin siinä sivussa päivittää vaikkapa kisaosallistumisia. No, nyt sekin on mahdollista, Bloggerin käyttöön ei tarvita muuta kuin nettiyhteys ja selain ja ne sentäs aika helposti järjestyvät. Pystymme siis päivittämään kisakutsua melkein mistä tahansa ja milloin tahansa.
Lisäksi kisaosallistumiset voi jättää kommentteihin, jolloin osallistujan ei tarvitse edes avata mailiaan, mutta meidän mailiimme nuo osallistumiset kyllä tulevat, siltä varalta ettemme satu huomaamaan niitä muuten kommenttikentästä.
Pinkin laukat kuitenkin järjestetään vielä perinteisellä tavalla, tosin harkinnassa on jos siirtäisimme nekin tuonne blogiin. Se olisi hyvä, koska siellä tulosten nopealla päivityksellä on kriittisempi merkitys.

Ei kommentteja: