keskiviikkona, heinäkuuta 15, 2009

Uusia ja vanhoja talleja

No, tunnustettakoon että aina joskus ht.netinkin selaaminen kannattaa. Tällä kertaa bongasin sieltä muutamia uppo-outoja, mutta kiinnostavia talleja, joista en ole koskaan kuullutkaan, vaikka tallit ovatkin toimineen jo jonkin aikaa.

Niin kuin nyt esimerkiksi Brenn Ponies. Minä kun luulin, ettei welsh-siittoloita enää olekaan! Kaikkia sektioita! Part-bredejäkin! Ja paljon poneja! Hienot kuvat! Tästä tulee uusi suosikkitallini.

Ja Rajametsä, kolme vuotta pyörinyt talli ja pidemmän aikaa jo kasvattanut issikoita. Miksei minulle ole kerrottu tästä tallista aikaisemmin? Kivasti poneja ja näilläkin on mainiot kuvat, joita katselee silkaksi huvikseen.

No entäs sitten Rajametsän omistajan toinen projekti, Meltdown, connemarasiittola? Onko connemarasiittoloita enää ylipäänsä muita? Connemara, kuten nyffi ja osin myös welsh ovat sellaisia rotuja, joiden olen kuvitellut olevan ns. yleisiä harvinaisuuksia. Tuttuja rotuja, pidetään aika yleisinä rotuina virtuaalimaailmassa, mutta kasvattajia ei sanottavasti ole.

Kaiken kruunaa kuitenkin Viisikko, josta en ymmärrä mitenkään, miten sekä minä että Gin olemme onnistuneet kulkemaan tuon ohitse varmaan montakin kertaa emmekä koskaan ole noteeranneet sitä mitenkään. Sehän on kuin Ionic pienoiskoossa, rotuja on laidasta toiseen! Ja Irethin tallit nyt muutenkin ovat tuttuja.

Joskus on kyllä ihan terveellistä nostaa katse pois sieltä omasta navasta. Mitenköhän saisimme pystyyn sellaisen systeemin, jonka kautta saisimme automaattisesti tiedon kaikista vähänkään kiinnostavista virtuaalitalleista? Foorumeita ei jaksa selailla ja äkkiä sieltäkin löytyneet unohtuvat. Tässä blogissa joskus aloiteltu mielenkiintoiset virtuaalitallit-label ei ole oikein ottanut tuulta alleen.
Olisi hienoa, jos tuosta tulisi niin tunnettu juttu, että ihmiset kävisivät vaikka tänne blogiin, vieraskirjaan tai muualle jättämässä omia tallimainoksiaan ja kertomassa, että heillä on tällaisia ja tuollaisia talleja. Niistä sitten nappaisimme ne mieluisimmat ja esittelisimme ne täällä. Tallit saisivat ilmaista mainosta, kävijöitä ja gloriaa, onhan sen noteeranneet virtuaalimaailman viralliset muumiot, S ja Gin.

Täytyykin miettiä, josko tästä saisi jonkinlaisen ideanpoikasen kehitettyä...

1 kommentti:

Ireth kirjoitti...

Oho, mikä yllätys löytää Viisikosta tekstiä blogistanne :o En ollut uskoa silmiäni :D

Pitäisiköhän vähän lisätä hevoskantaa vielä, parhaimmillaan meillä oli noin 300 hevosta - nyt tuosta määrästä on jäljellä enää puolet. Ionichan meillä on "esikuvana" ollut :)