keskiviikkona, elokuuta 12, 2009

Rimeyard Haflingers

Rimeyard Haflingers-niminen talli pompsahti eteen, kun kiinnostuin haflingereihin liittyvästä topikista ht.netissä. Kas kun meille juuri keksittiin Ioniciin muutama suvuton haflinger, ei voitu vastustaa kun Bob Langrishilla oli niin hienoja kuvia. No, ne eivät tietysti liity Rimeyardiin mitenkään.
Joka tapauksessa on mukava nähdä aktiivinen haflinger-kasvattaja. Kuvittelin, ettei haflinger-talleja juuri ole nykyisin, rotu on sellainen jota pidetään yleisenä, mutta joka ei oikeasti ole yleinen. Niinpä Rimeyardin löytyminen oikeasti ilahdutti. Eikä talli ole mikään viime viikolla perustettu! Se on kasvattanutkin jo vuodesta 2007 lähtien!

Talli itse on perussiisti ja nätti kaikkinensa, siellä viihtyy ihan huvikseen selailemassa asukkien sivuja. Yleisesti ottaen hevosilla on varsin hienot kuvat. Pientä sikakisauksen makua on kyllä aistittavissa, kun katselen varsinkin orien kisakalentereita, joihin lienee merkitty vain sijoitukset. No, ehkä pieni kauneusvirhe sallitaan muuten mukavalla tallilla.

1 kommentti:

couture kirjoitti...

ohoh! enpä ole huomannut tällaista ennen :D