torstaina, marraskuuta 05, 2009

Muut eläimet virtuaalitalleilla

En ole itse kovinkaan paljon perehtynyt muihin virtuaalieläimiin kuin hevosiin. Ionicin tallikoiraa, dobermann-narttu Ingel's Ashleyta käytettiin näyttelyissä joitain kertoja, mutta innostus lopahti kun näyttelyitä oli niin vähän ja niistä vähistäkään ei tullut tuloksia. En tiedä mitä virtuaaliselle koiramaailmalle nykyään kuuluu, olen hukannut kaikki osoitteet ja sekin ainoa, joka on tallessa, vFCI on unohdettu.

Virtuaalikissoille on vuosien saatossa aina joskus joku innokas ollut järjestämässä jotain toimintaa, mutta mitään pysyvää ei näistä ole käsiin jäänyt. Ei ainakaan meille, vaikka meillä onkin kastraattikolli Killiäinen Ionicissa.

Kaneja lienee ainakin joillain virtuaalitalleilla maskotteina, myynnissäkin niitä näkee joskus. Marsuista tai pienemmistä jyrsijöistä en ole koskaan kuullutkaan. Tosin aina joskus törmää muissa yhteyksissä "virtuaalikaniloihin", "virtuaalihamsteriloihin" ynnä muihin, mitenköhän paljon näitä mahtaa olla netissä?

Muista kotieläimistä puhutaan esim. ht.netissä melko säännöllisesti. Lipunkantajana taitaa toimia virtuaalinen kotieläintila Pemberley, jossa on tiettävästi ainakin ollut erilaisia kotieläimiä, nyt vain en löydä muita kuin hevosia. Hevosten lisäksi siellä on myös joitain villieläimiä sekä pienempiä lemmikkejä. Hauskana kuriositeettina siellä on myös pari zorsea, hevosen ja seepran risteytystä.

Aina silloin tällöin tulee jonkinasteinen mieliteko hankkia joitain muita eläimiä maskotiksi Ioniciin. Kasvatustoimintaa tuskin muiden kuin hevosten kohdalla edes harkitsemme, mutta mielenkiinnosta voisi hankkia vaikkapa toisen koiran ja naudan tai pari ja vaikka riikinkukkoja tai jotain sellaista.

4 kommenttia:

Taija kirjoitti...

Minun on kanssa tehnyt mieli ottaa Il'yaan muitakin eläimiä ja hankinkin 6 koiraa. Kahdelle en edes sivuja kerennyt tekemään kun innostus lopahti. Olin vaivalla etsinyt hyvät kuvat ja saanut luvatkin niihin ja sitten samanrotuisten koirien virt. kasvattajalta tulee sähköpostia, että voisinko vaihtaa koirani kuvat, koska hänen koirillaan on jo nuo käytössä.. Hämmästelin tätä hyvin erilaista meininkiä verrattuna virtuaalihevosteluun

Tijuana kirjoitti...

Mä joskus ennen omistin kovastikin muita eläimiä vanhoilla talleillani. Oli koiraa, kissaa, kania, lehmää ja lampaita. Joskus vuonna 2007 muistaakseni suunniteltiin jotain virtuaalista kissayhdistystä jonka hallitukseen ängin itseni mukaan ja perustin norjalaisia metsäkissoja kasvattavan kissalan. unohdin tosin koko homman aika nopeasti, enkä tainnut tehdä mitään sen yhdistyksen eteen...

Disa kirjoitti...

Mulla on Knoxdalessa neljä koiraa, pari vipukkaa, rotikka ja ikivanha husky. Ja aikoinaan oli ravitallissa kissoja, joista yhellä tais olla v-maailmassa eläneitä sukulaisia ihan 2-polveen asti..

Whippetien kanssa on tullut tutustuttua virtuaaliseen koiramaailmaan, ja tällä hetkellä osa näyttelyliitoista toimii suht aktiivisesti, on vaan niin lyhyet osallistumisajat, etten ikinä kerkiä koirien kanssa mukaan, kun on vihdoin sopivia luokkia järjestettynä.

Tilli kirjoitti...

Joo tosiaan, Pemberleyssä on ja tulee olemaan jatkossakin lehmiä ym. kotieläimiä. Tilan sivuille en ole vielä ehtinyt kaikkia elukoita (lehmiä, vuohia yms.) linkittää, mutta ehkä viikonloppuna :).