maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Virtuaaliblogeja

Pahoittelen, että tuossa oikealla puolella, tunnistelistan alla oleva virtuaaliblogien linkkilista on vähän ajastaan jäljessä. Olemme siirtyneet käyttämään blogien seurantaan lähes yksinomaan Google Readeria, jonka avulla emme koskaan missaa päivityksiä, mutta toisaalta meidän ei tarvitse käydä joka päivä läpi seuraamiemme blogien listaa käsin. Harmi kyllä, Readerin sisältö ei näy muille virtuaalihevostelijoille.

Uusista blogeista (tai ainakin meille uusista) ilahduttavin on Ruutilan blogi, joka on viime aikoina ollut varsin aktiivinen. Sinänsä harmi, etteivät russit ole se meidän juttu, joten siinä mielessä blogi ei kiinnosta, mutta siitä huolimatta tulee kyllä kaikki tekstit luettua läpi.
Se onkin sitten oikeastaan ainoa mainitsemisen arvoinen tulokas. Tietysti Readerissa roikkuvat sellaiset vanhat tuttavuudet kuin Tijuana, Chigeon Ponies, Viivuska ja Virtuaaliblogger, jotka edelleen jatkavat eloaan, päivittyen omaan tahtiinsa, joku harvoin, joku useammin.

Silti virtuaalimaailmassa olisi tilaan muutamalle tai useammallekin aktiiviselle blogille. Voi tietysti olla, ettei blogattavaa riitä juuri omien tallien ulkopuolelta. Onhan meilläkin menossa jonkin sortin blogilama, tuntuu siltä että kaikki aiheet on kaluttu läpi jo kertaalleen ja niihin, joita emme ole käsitelleet, emme haluakaan käsitellä.

Meillä on tuossa juuri menossa kysely videobloggauksista ja tällä hetkellä näyttää tilanne siltä, että aika moni kyllä voisi videobloggauksia katsella. Minulla vain on mielessäni eräs aihe, josta kirjoittaminen ei oikein toimi ja juttu olisi muutenkin paljon havainnollisempi videona. Eri asia sitten on, että riittääkö kalusto laadultaan edes kohtalaisen videon kuvaamiseen, se täytyy kokeilla.

2 kommenttia:

Pölhö kirjoitti...

Tähän on pakko sanoo et oon yllättyny kun oon jaksanu kirjotella Virtuaalibloggeriin. :'D Mulla on yleensä tosi paha tapa innostua joistakin asioista, mutta sitten viimeistään 6 kk kuluttua unohdan sen. Virtuaaliblogiin kirjoittaminen on vain jotakin niin kutkuttavaa, kun tiedän että -toisin kuin turhan monella "tavisblogilla"- sillä on varmasti lukijoita, ja se, että saatat saada teksteilläsi ihmiset ajattelemaan... humnn...

nytkin on taas lagi virtuaalihevosten parissa, mutta jaksan silti kirjoitella bloggeriin. Ja näin suoraan sanottuna, jok' ikisestä lagituksestani on aktiivisuuteen nostanut teidän blogi. :'D Kirjoitatte jostakin aiheesta joka koskettaa mua paljonkin, ja tadaa, Latu is back in action.

tiju kirjoitti...

Mun pitäisi ehkä keksiä jotain vähän jännempää kirjoitettavaa, koska nyt mun blogi käsittelee lähinnä "heippa taas, tein näin ison kasan uusia poneja" -aihetta. :D