torstaina, marraskuuta 18, 2010

Keskeisimmät uutiset

Uppistakeikkaa, blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Tässä nopea päivitys tapahtuneista asioista.

1. Se Vippos saatiin oikeasti pihalle 15.11. Artikkeleita on ihan mukavasti siihen nähden, mitä aluksi pelättiin. Uutta lehteä aletaan työstää heti, vaikka sen pitäisikin ilmestyä vasta 15.1.11. Artikkeleita, juttuideoita, kuvatarjouksia ja kaikenlaista otetaan vastaan sähköpostiosoitteeseen vtionic@gmail.com.
Vippoksentekijöille pitäisi kehittää jokin järkevä tiedotussysteemi, postituslista, blogi, foorumi, joku tällainen, mitä kautta saataisiin helposti hoidettua kaikki tiedotukset. Vippoksen "spämmilistalle" voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa tietoa siitä, mitä Vippoksen suhteen kulissien takana tapahtuu. Laita vain postia tuohon osoitteeseen ja kerro, että haluat jatkossa Vippos-posteja itsellesi.

2. Sitten huomio kaikki te, jotka olette ostaneet Pinkistä suvuttomia laukkahevosia, jotka nyt ovat kolmivuotiaita CAS:in mukaan. Luultavasti niille kaikille on merkitty väärä syntymäaika 12.2.10. Jos ne tosiaan olisivat syntyneet tuolloin eli vuonna CAS XIV, ne olisivat nyt nelivuotiaita.
Oikea syntymäaika onkin 22.2.10, jolloin ne ovat siis syntyneet aivan CAS XV-vuoden alussa ja siis kolmivuotiaita.

3. LJ järjestää laukkahevosten huutokaupan ensi tammikuussa (CAS XVIII lokakuu), johon meiltäkin on ilmoitettu tähän mennessä muutamia laukkahevosia myyntiin. Toistaiseksi me olemme ilmoittaneet sinne ainoastaan uransa lopettaneita, hyvin menestyneitä siitoshevosia, mutta katsotaan, jos laitamme sinne joitain kisaikäisiäkin jossain vaiheessa. Voisi myös katsoa, jos laittelisi noita omia kasvatteja eli VHKR:n mukaan ikääntyviä, suvullisia tekkejä ja arabeja. Katsotaan sitten miten menevät kaupaksi.
Meillähän nimittäin satunnaisesti syntyy esimerkiksi arabeja hienoista laukkavanhemmista. Yksi uusimmista ja toistaiseksi myös parhaista tulokkaista on ori Thaz Fayiz, jonka molemmat vanhemmat ovat voittaneet G2-tasolla ja niinpä Fayizkin siirtyi heti maidenin voitettuaan G2-tasolle sukunsa turvin. Se voittikin heti kolmivuotiskautensa avajaisiksi sekä maidenin että sen G2:n, joten se jatkaa nyt sitten G1-tasolla.

3 kommenttia:

addison kirjoitti...

Eihän teillä olisi myynnissä evm-sukuisia tai yksipolvisia laukkahevosia, joko varsoja, kisahevosia taikka sitten siitoshevosia. Olisin kiinnostunut ostamaan tuonne talliini :)

http://moreno-valley.arkku.net

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Voi voi, eihän meillä Pinkissä juuri mitään muuta olekaan kuin suvuttomia laukkureita, jotka ovat myynnissä! No, kakkos- ja nelosryhmässä on suvullisia omia kasvatteja, niistä harva on myytävänä (voi niitäkin kyllä kysellä ja tilausvarsoja saa toki), muitta muissa ryhmissä meillä on tarjolla myyntiin kisaikäistä ja kisattuja, jo eläkkeelle vetäytyneitä hevosia vaikka kuinka paljon. Sieltä siis vain valitsemaan tai voit meiltä pyyttää neuvoa, että haluaisit tällaisia ja tuollaisia hevosia, mitä voisimme suositella.

addison kirjoitti...

No lähinnä oon yrittäny haalia noita siitoshevosia rodusta kun rodusta, kun mulla on niitä niin valitettavan vähän. Mielellään vähintään G3-tasoa ja evm-suku (1 polvi ei oo paha).

Sitten passais myös nuo ens vuonna kisakentille loikkaavat, ehkä eniten tuo kolmos-nelosryhmä kun muita on ihan kiitettävästi. Ja täysiverisistä lähinnä stayerit tai milerit.

Ja tietty ponit. :) Helpottikohan tää nyt yhtään ? :D