maanantaina, elokuuta 04, 2008

Foorumi vastustaa minua

Että pitää ihmisen tuskaantua yksien NJ-näyttelyiden takia!
Päätin ilmoittautua Oikuttelevan NJ-näyttelyihin, kun siellä kerran oli mukana luokat terskeille ja tekeille. Osallistun mielelläni NJ-näyttelyiden terskiluokkiin sen vuoksi, että niitä on niin harvoin ja silloin kun joku rohkenee terskiluokan järjestää, on sinne kiva varmasti saada osallistujiakin. Terskien omistajia ei nimittäin ihan tuhkatiheässä ole.

Tällä kertaa ilmoittautuminen oli kuitenkin niin harvinaisen hankalaa, että olin heittää hanskat tiskiin ja kirjoittaa foorumiin ainoastaan "Pidä tunkkis". Kai se foorumi olisi siitäkin valittanut.

Vihaan noita foorumeita jo muutenkin, koska aina jos yrittää kirjoittaa anonyyminä tai rekisteröityä käyttäjäksi, täytyy aina kirjoittaa se hemmetin "humanization code" (lue: humiliation code). Joillain foorumeilla se on inhimillinen, selkeä ja helppo, mutta esimerkiksi Oikuttelevan käyttämän foorumin koodit ovat syvältä ja poikittain. Kirjaimet ovat kuvassa sikin sokin, väärin päin, ikinä et tiedä missä järjestyksessä ne oikeasti pitäisi kirjoittaa, mikä on iso kirjain ja mikä pieni, onko se K vai R, L vai väärinpäin oleva 7, iso O vai nolla... Siinähän sitten arvotaan yleensä pari-kolme kertaa, että olenko ihminen vai roskapostibotti. Tällä hetkellä tilanne näyttää siltä, että olen 66-prosenttisesti spämmibotti.

Rekisteröityminen kuitenkin onnistui vain muutamalla arpomisella. Sitten itse ilmoittautumiseen.
Koska olen tyhmä ja noudatan annettuja ohjeita, yritin ensin ilmoittaa hevoseni annettujen ohjeiden mukaan. Joo, ei onnistu kuule, rekisteröityneellä käyttäjällä täytyy olla 5 postausta foorumille ennen kuin voi liittää postauksiin mukaan nettilinkkejä. Koska koko foorumilla on toistaiseksi vain yksi viestiketju, kävi mielessä postata siihen ketjuun 5 kertaa "Pidä tunkkis", mutta todennäköisesti samaan viestiketjuun ei sama käyttäjä voi postata peräkkäisiä viestejä ja jotenkin kuvittelen, ettei näyttelyiden pitäjä olisi arvostanut tätä.

Lisäsin ensin välilyönnit http:n jälkeen ja toivoin, että se menisi läpi. Ei. Lisäsin välilyönnit //:n jälkeen. Ei. Poistin URL-koodaukset. (Pidä tunkkis) Ei. Lisäsin välilyöntejä www-osaan. Ei. (Pidä tunkkis) Vasta kun tämän kaiken jälkeen lätkäisin vielä välilyönnit .netin eteen, foorumi uskoi, ettei se ole nettiosoite.

1 kommentti:

Se Ionicin Sirpa kirjoitti...

Eihän se ole näyttelyn järjestäjän vika, se sitä foorumia ole tehnyt.