maanantaina, elokuuta 25, 2008

Hektinen virtuaalimaailma

Huh huh, yhden viikonlopun on pois ja jo heti virtuaalitallin postilaatikosta löytyy toistakymmentä mailia. Kisaosallistumisia, astutuspyyntöjä, vastauksia astutuspyyntöihin, ostoja, myyntejä, sivuilmoituksia, kaikenlaista! Koska monet postit edellyttävät vastaamista ja sivujen tai ainakin muistiinpanojen päivittämistä, eilisilta meni rattoisasti mailiboksia purkaessa.
Talleja en ehtinyt päivittää lainkaan, joten jos olette osallistuneet GA:n tämän päivän laukkoihin eikä osallistumista näy kisakutsun sivuilla, niin älkää järsikö kynsiänne: listoja ei ole päivitetty ja monta, monta osallistujaa on nyt netissä näkyvien lisäksi tullut.

Laukoista puheen ollen, olin huomaavinani oudon asian: ryhmien 2 ja 5 maiden-lähdöissä ei tainnut olla yhtään osallistujia. Vähintäänkin kummallista, kun niitä viime viikolla varsinkin 2-ryhmässä oli niin tuhottomankin paljon?! Vähyyttä ei voi selittää edes sillä, että osan postista olisi Googlemail lykännyt spämmiksi, koska spämmikansio on tarkastettu eikä siellä ole mitään, mitä siellä ei pitäisi olla.

Ei kommentteja: