lauantaina, syyskuuta 06, 2008

Gin Jacek voittoisa

Meidän nelivuotias tekkelaukkuri Gin Jacek voitti allowancelähdöt 31.8. sekä Trickeryssä että Allu Expressissä, joten se siirtyy nyt G3-tasolle.
Muista laukkahevosista NFS voitti Agavessa maidenin ja siirtyy siten allowanceen. Harmillista että noita pidempien matkojen lähtöjä on vähän harvassa, joutuu valikoimaan hieman liikaa.
Tersk-tamma Godiva Ionin starttilista alkaa näyttää siltä, että vedämme sen radoilta sivuun. Jos ei pärjää, niin sitten ei pärjää. Jäähän meille Annalena juoksemaan, se juoksee huomenna ensimmäisen lähtönsä ja katsotaan miten sen ura lähtee käyntiin.
Tekkepuolelta Gaiana saa vielä mahdollisuuden vaikka se onkin kolunnut maideneita jo iäisyyden. Se on kuitenkin sijoittunut ja saanut rahaa sen verran, että ihan vielä en luovu toivosta. Akimin ura ei toistaiseksi näytä sekään mitenkään mairittelevalta, mutta ihan vielä en ole sitä vetämässä radoilta pois. Ja täytyy muistaa, että Akimin isä Akeem oli myöhään syttynyt tähti laukkaradoilla, niin että jos poika on vasta 3-vuotias, niin voisi melkein vetää sen vähäksi aikaa kasvamaan.

Ei kommentteja: