torstaina, joulukuuta 18, 2008

Ulkoasu-kyselyn tulokset

Blogin oikeassa yläreunassa, otsikon alla on nyt pari viikkoa ollut kysely, joka vaihtuu suunnilleen viikottain. Viimeisin kysely koski blogin ulkoasua, tässä tulokset:
Annettuja ääniä yhteensä 53
Huippuhieno: 7
Ihan jees: 22
Sopii tallien tyyliin: 26
Onko ulkoasu muuttunutkin?: 5
Tylsä: 3
Kamala: 4
Helppo käyttää: 18
Sekava ja monimutkainen: 1

Ne jotka ovat vastanneet kamala tai sekava ja monimutkainen, nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa. Mikä on kamalaa, mikä on sekavaa, miten voisimme muuttaa blogia niin että se olisi parempi? Onko jotain sellaista, mitä emme ole huomanneet/tajunneet ulkoasussa, joka muuttaisi tilannetta?
Onneksi kuitenkin suuri osa vastaajista on sitä mieltä että on helppokäyttöinen ja ihan jees, että mitään akuuttia hätää ei ulkoasun kanssa taida olla.

Uusi blogi kyselee teidän rotumieltymyksiä. Yksi vastaaja saa rastia useammakin vastauksen. Tämän postauksen kommentteihin voi kirjoittaa sitten lisää noista roduista, ainakin jos oma ääni menee "joku muu"-osastoon.

1 kommentti:

Aavi S. (VRL-1354, KaRa) kirjoitti...

Varmaan vaikea arvata mille roduille minun ääneni meni? :D No tietysti RBSH:lle ja ahaltekeille, sillä kummatkin nyt sattuu minun suosikkirotujani olemaan muutenkin enkä sitten osannut päättää kumman rastitan. :)