torstaina, tammikuuta 22, 2009

Boogey: ennätyksen parannus ja ravivalitusta

Boogey Boogey Ugo starttasi eilen Blue Milessa 2100 metrin tasoitusajossa. Ori sijoittui erittäin hienosti kakkoseksi ja petrasi ennätystään toista sekunttia! Uusi ennätys kirjataan nyt numeroin 18,1ke ja rahaakin tuli 1500 virtuaalieuroa lisää.
Myös Ajattoman 9.1. pidettyjen ravien tulokset tulivat vihdoinkin, Boogey oli sijalla neljä, aika oli kohtuukiva 20,6kex ja rahaa tuli neljäsataa.

Päivän ravivalitus koskee sitä, miten hemmetin kauan liian monet ravien pitäjät kitkuttavat tulosten kanssa. Viikon myöhästyminen tuloksissa on aika normaalia, parikin viikkoa vielä voi joutua odottamaan. Joo-joo, on oma elämä ja rento meininki (my ass...), mutta samaahan mainostavat laukkaihmisetkin ja silti päivittävät tulokset sivuille säällisessä ajassa.
Laukkamaailmassa voi tehdä ja usein tehdäänkin niin että odotetaan tulokset tämän päivän laukoista ja vasta niiden jälkeen osallistutaan ylihuomisen laukkoihin. Tietysti tämä johtuu myös siitä, että laukkoihin mahtuu yleensä vielä viimeisenäkin osallistumispäivänä, kun taas ravipuolella suosituimmat lähdöt ovat tupaten täynnä jo kaksi viikkoa etukäteen. Mikä herättää väistämättä kysymyksen, miksei niitä täynnä olevia lähtöjä voisi arpoa hyvissä ajoin jo etukäteen...

Ei kommentteja: