keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Olen sittenkin hentomielinen

Olen kirjoittanut täällä hieman kärkkäinkin sanakääntein, että virtuaalimaailma ei jaksa kiinnostaa oman piirin ulkopuolella enkä jaksa enää harrastaa virtuaalimaailmanparannustakaan (26.5. Omaan napaan tuijottelua & 29.12.08 Kiinnostus toisia kohtaan ja syyt siihen, miksen jaksa kiinnostua). Helpostihan noista saa vaikutelman, että olen vanha, kärttyisä täti, joka suhtautuu kaikkeen uuteen "Ei siitä kumminkaan mitään tule"-asenteella ja voivottelee keinutuolissaan, miten virtuaalimaailma on nykyisin niin kauhea ja kamala, vaikkei ymmärrä siitä enää mitään.

Noh, paljastettakoon nyt sitten, että asia ei ole ihan niin huonosti. Aina joskus tulee eteen ideoita ja projekteja, joita kannatan satakymmenprosenttisesti. Niin kuin Lynnin idea virtuaalihevoslehdestä. Virtuaalihevoslehtihän ei ole mikään uusi idea, Vippos keksittiin jo 2002 tai ehkä jo aikaisemmin ja se tunnetaan vieläkin ainakin nimenä, vaikka se onkin jo painunut unohduksiin. Joka tapauksessa virtuaalilehti tai siihen viittaavat ideat ovat aina kovin lähellä sydäntäni ja niinpä menin nytkin ilmoittamaan halukkuuteni ottaa osaa edes jossain määrin tämän tekoon.
En tosin tiedä, jaksanko suoltaa tekstiä sekä tänne blogiin että lehteen vai alanko toistaa vain itseäni kirjoittaen molempiin samoja asioita, mutta yrittänyttähän ei laiteta. Toivottavasti Lynn saa kuitenkin kasaan semmoisen jengin, joka tuota lehteä/whatever jaksaa pyörittää ja toivottavasti hän myös hätistelee minua tarpeeksi ponnekkaasti, että jaksan/muistan/viitsin edes miettiä kirjoittamisen aiheita.

Niin ja jos joskus saatte minulta kommentin jonnekin, että hyvä juttu, hieno idea, toivotan menestystä, niin röyhistäkää rintaanne. Minä en todellakaan kirjoittele tällaisia jokaisen tallin vieraskirjaan tai jokaiseen viestiketjuun vaan vain harvoihin ja valittuihin. Se tarkoittaa käytännössä myös sitä, että olen useimmiten valmis tarjoamaan myös kaiken mahdollisen avun, jos sitä vain ymmärtää kysyä.

1 kommentti:

Tijuana kirjoitti...

Minullakin pyöri mielessä virtuaalilehti joskus viime vuonna. Samoihin aikoihin perustettiin joku lehti joka ei saanut edes ensimmäistä numeroaan.
Feanaro perusti Virtuaalimaailma -lehden viime tammikuussa ja sekin sai vain ensimmäisen numeronsa: http://virtuaalihevoset.net/vm/