maanantaina, elokuuta 17, 2009

Virtuaaliblogilistan päivitystä

Tuossa tekstin oikealla puolella, melkein alimmaisena siinä palstalla on otsikko "Muita virtuaaliblogeja", johon olemme keräilleet muiden suht aktiivisten virtuaaliblogien linkkejä. Viime aikoina sen ylläpito on ollut aika tuskaista, uusia blogeja ei tahdo löytyä, vanhoja unohdetaan ja lista pienenee kuin pyy maailmanlopun edellä. Niinpä ei päivitys ole oikein maistunut vaikka aina jostain on kuulunut juoruja uusista, aktiivisista bloggaajista.

Nyt lista kuitenkin koki oikein kunnon päivityksen. Kerpan blogi, SB Dressage ja muutama muu unohdettu blogi lensivät vihdoin ja viimein hiiteen listalta. Friesians af Djinn roikkuu kuilun reunalla, poistaako vai ei. Niiden sijaan sinne tuli pari uusvanhaa tulokasta, nimittäin Isilmen ja Knoxdalen blogit, jotka ovat palanneet ainakin jossain määrin aktiivisiksi. Uusia tulokkaitakin oli muutama, Nitya, Viona Z ja virtuaaliblogger. Tervetuloa listalle, uudet bloggaajat!
Ja jos jollakulla on tiedossa jokin aktiiviseksi luettavissa oleva blogintapainen, niin saa ilmoittaa, me haluamme taatusti kuulla.

2 kommenttia:

jaffa kirjoitti...

Jos teitä jossain vaiheessa kiinnostaa horina oldenburgkasvatuksesta, niin Stonegardenin tallipäiväkirja on nousemassa jaloilleen. Saa nähdä, kauanko maltan olla liittämättä mukaan yleistäkin v-maailmasta höpisemistä. ;p

suz kirjoitti...

On kyllä kieltämättä harmi, että näitä katoaa. Itse pitää myöntää että kirjoittelu on jäänyt minimiin, mutta mitähän tässä enää kovasti kirjoittaisi kun on ihan takapiruna koko v-touhussa tällä hetkellä. :) Ht'netin aivoituksia seurailen ihan mielenkiinnosta, välillä saa päivän nauruja ja välillä sieltä löytyy jotain oikeasti mielenkiintoista.

Ainakin pysyy edes vähän kärryillä, vaikkei enää aktiivisesti tallin kanssa harrastakaan. Sentään VRL:n hoteissa edelleen pyöriminen pitää ajatukset vielä vähän tässäkin harrastuksesta - välillä tulee sitten kirjoitettua. Toivotaan, että ihmiset edes silloin tällöin kävisivät lukemassa VVB'tä.. vaikkei uutta tulekaan paljoa, vanhassakin on paljon varmasti hyödyllistä :)

Teidänkin blogista on hauskaa kaivella vanhoja juttuja ja lueskella erilaista asiaa - välillä löytyy pitkän ajan takaa jotain hyvinkin ajankohtaista. Niitä pitäisi vaan nostaa pinnalle :)